tag:blogger.com,1999:blog-903256953234394039.post1176743038504650083..comments2021-02-20T13:33:27.468+03:00Comments on Kişniş Otu: PAÇANGA BÖREĞİKişniş Otuhttp://www.blogger.com/profile/13952705885383081580noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-903256953234394039.post-74798210342582370562016-12-17T00:16:44.384+03:002016-12-17T00:16:44.384+03:00Övgüleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bazen, tar...Övgüleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bazen, tarifleri bu kadar ayrıntılı ve her aşamasını resimleyerek vermeyim diyorum. Herkes sevmeyebilir diye düşünüyorum. Ama hem bendeki ayrıntı takıntısı hem de mutfakla çok ilgisi olmayan veya yeni başlayan acemiler için bu şekilde paylaşmanın daha yardımcı olacağını düşünüp bu huyumdan vazgeçemiyorum :) SevgilerKişniş Otuhttps://www.blogger.com/profile/13952705885383081580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-903256953234394039.post-89229267878380158492016-12-16T22:21:33.369+03:002016-12-16T22:21:33.369+03:00Of off... Nefiss..
Görseller ve anlatımınız o kad...Of off... Nefiss.. <br />Görseller ve anlatımınız o kadar güzel ki, hayatında hiç börek yapmamış biri bile malzemeleri önüne koyup bu böreği yapabilir ve tabii ki de parmaklarını yiyebilir. Dediğiniz gibi bekletilirse sönüyor. Tavadan alır almaz ilk sıcağı geçince hüpletmeli. Ellerinize, emeğinize sağlık Şafak Hanım, harikasınız...<br />Selam ve sevgilerimle..Zeugmahttps://www.blogger.com/profile/14195248297669865958noreply@blogger.com