KESTANE ŞEKERİ PÜRELİ ÇİKOLATALI PASTA TARİFİ
Malzemeler:- Sade pasta tabanı (2 li)
- 300 gram kadar kestane şekeri
- 1 kutu 200 ml krema
- 100 gram bitter çikolata
- 1 çay bardağı süt
- 2-3 adet kestane şekeri (süslemek için)
Pasta tabanını servis tabağına alın.
Kalan sütün birazıyla ıslatın.
Püreyi üzerine yayın.
Diğer pastayı üstüne kapatın.
Yine sütle ıslatın.
Çikolatalı ganajı yapmak için kalan kremayı ve parçaladığınız çikolatayı kaynatmadan hafifçe ısıtıp eritin.
Pastanı üstüne dökerek yayın.
Kestane şekeri ile süsleyin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder