Çarşamba, Mayıs 22, 2019

İFTAR MENÜSÜ 16

İftar menüleri, İftar tarifleri, iftar yemekleri, Yemek tarifleri,iftara ne pişirsem, iftara yemek tarifleri,
Yeni bir iftar menüsü önerisi ile karşınızdayım. Bloğumda tarif çok olunca şöyle bir gezineyim dedim. Ne için baktığımı unutup içlerinde kayboldum. Çünkü o kadar güzel  ve lezzetli tarifler. Her ne kadar sizlere bir kaç tane de olsa iftar menüsü tavsiyesi yaptım ama siz isterseniz diğer tarifleri de şöyle bir gezin. Canınızın çektiği şeyleri yapın. Evett işte bugün ki iftar menüsü

İFTAR MENÜM 16
Çorba olarak bol domatesli pirinç çorbasını tavsiye ediyorum. Yapması da kolay. Hem de besleyici lezzetli bir çorba. Hoşunuza gidecektir.
                                                       Tarif için buraya tıklayınız.

 Ara sıcak için börek seçtim. Bir dilim peynirli börek keyifle yenir. Yanında yoğurt alabilirsiniz. Hayır börek olmasın derseniz bol salata veya cacık önerilerim arasında olacak. İkisinin tarifi de Bloğumda var. Yandaki arama butonundan veya etiketlerden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
                                                     Tarif için buraya tıklayınız.
 Ana yemek olarak tavuk güzel ve hafif olur. Yanında pilav isterseniz servis edebilirsiniz. Ama çorbada da pirinç olduğu için. Patates çok daha uygun olacaktır.
                                                     Tarife buradan ulaşabilirsiniz.

Bu patatesler gerçekten harika oluyorlar. Siz yemeği yaparken fırında kızartmadan pişiriliyor. Kesinlikle her zaman önereceğim bir lezzet ve metot. Tüm sebzeleri aynı şekilde pişirebilirsiniz. Hem daha sağlıklı hem daha lezzetli.
                                                     Tarif için burayı tıklayın.

Ve işte tatlımız. Meyveli bir tatlı seçtim. Hem değişik ve mayhoş sayılabilecek. Yani bu kadar yemekten sonra sizi rahatsız etmeyecek bir tatlı. Hem de gerçekten lezzetli.
                                                      Tarifi için burayı tıklayın.
Umarım Menü tavsiyemi beğenirsiniz. Her ne kadar iftar menüsü olarak yayınlasam da misafirlerinize veya ailenize akşam yemeği olarak sunabileceğiniz yemek menüleridir. Şimdiden afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder