MANTAR DOLMASI TARİFİ / Kişniş Otu

Perşembe, Kasım 30, 2017

MANTAR DOLMASI TARİFİ

mantar dolması, tarifi, fırında,Mantarlı tarifler, lezzetli, dolma, peynir, sağlıklı, kişniş otu,
MANTAR DOLMASI
mantar, dolması, tarif, fırın, beyaz peynir, sağlıklı, glütensiz, nefis, kişniş otu,4 kişilik
Malzemeler:
  • 8 adet büyük mantar
  • 100 gram lor peyniri
  • 50 gram kadar beyaz peynir
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet yumurta
  • 10 dal kadar dereotu
  • Tuz-karabiber
Fırını 230 dereceye ayarlayın.
Dereotunu incecik kıyın.
Biberleri küçük küpler halinde doğrayın.

mantar, dolma, tarifi, lezzetli, kolay, pratik, kişniş otu,yemek, meze,glütensiz
Peynirleri ezin ve tüm malzemeyi karıştırın.
Tuzu tadına baktıktan sonra gerekiyorsa katın.
Mantarların saplarını koparın. Kabuklarını soyun.
Fırın kabına yerleştirin. İçlerini peynirli malzemeyle doldurun.
mantar, dolma, tarif, fırın, nefis, lezzetli, glütensiz, sağlıklı, beslenme, kişniş otu, yemek
Üzeri kızarana kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin.
Üzerine hafif zeytinyağı gezdirerek servis edin.
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder